The perfect guide to the casino

Barcelona: Kun HAN kan erstatte Messi

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: L’Equipe: Liverpool har sat jagten ind på franskmand


FC Barcelonas ledelse mener, at kun Neymar kan erstatte Lionel Messi, når han en gang stopper sin karriere.

Lionel Messi er 32 år, og foreløbig viser han ikke de store svaghedstegn, men på den anden side ligger hovedparten af argentinerens karriere nu bag ham.

Det ved FC Barcelona meget vel, og derfor kigger de allerede nu på en erstatning for ham.

Læs også: Hobro-stjerne nærmer sig stort Superliga-skifte

Ledelsen ser ifølge spanske SPORT i øjeblikket kun Neymar som en mulighed for at erstatte Lionel Messi. Det skriver Daily Express.

Neymar forlod FC Barcelona i sommeren 2017 til fordel for Paris Saint-Germain, men han vil gerne tilbage. Han kostede 1,6 milliarder kroner, og derfor bliver han også dyr at købe tilbage for de regerende spanske mestre.

Læs også: Sparket ud af FCK: Dét skal Bendtner nu

FC Barcelona vil forsøge at finansiere købet ved at sælge Philipp Countinho, som i æjeblikket er udlejet til Bayern München, og muligvis også Ousmane Dembélé, der har været meget skadet og meget ujævn i sine præstationer, siden han kom fra Borussia Dortmund for to og et halvt år siden.

Ledelsen får opbakning til synspunktet om at købe den nu 27-årige Neymar af hans brasilianske landsmand, den tidligere superstjerne Rivaldo.

– Messi holder ikke for evigt, og det vil være rigtigt at købe Neymar tilbage nu. Det var en fejl af ham, at han forlod klubben. Men han er den eneste, der kan gøre den forskel, som Messi gør nu, siger Rivaldo.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top