The perfect guide to the casino

Bayern München og Coutinho kørte Werder Bremen midt over: Sådan endte dagens første Bundesliga-kampe

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Afsløret: Her er Zlatan Ibrahimovic’ nye klub


Herunder får du det fulde overblik over dagens første Bundesliga-kampe.

Hjemme på Allianz Arena tog Bayern München imod Werder Bremen, og gæsterne bragte sig foran i det 24. minut af kampen, da M. Rashica scorede kampens første mål. Det var dog Bayern München der gik til pause med en føring, da Coutinho først scorede i det 45. minut, og dybt inde i tillægstiden leverede han oplægget til Lewandowskis scoring.

I anden halvleg fortsatte Coutinho hvor han slap, og han scorede til 3-1 i det 63. minut af kampen. I det 70. minut af opgøret kom T. Müller på banen, og han levende et oplæg til Lewandowski i det 72. minut, og i det 75. minut scorede han selv efter endnu et oplæg af Coutinho.

Blot 3 minutter senere fuldendte Coutinho så sit hattrick, da han gjorde det til 6-1. Han var uden tvivl kampens bedste spiller, og de tre point til Bayern München sender dem op på ligaens 4. plads, hvor at de har 27 point efter 15 kampe. Werder Bremen glider ned på ligaens 15. plads.

Læs også: PSG vil gøre ALT for at beholde verdensklasse-spilleren: Se deres monstertilbud til Mbappé

FC Köln fik hjemme på RheinEnergieStadion besøg af Bayer Leverkusen, og første halvleg bød blot på tre gule kort og ingen scoringer. I det 73. minut af kampen scorede J. Cordoba så til 1-0, og inden da havde gæsterne modtaget et rødt kort til A. Dragovic. Kort efter FC Kölns scoring til 1-0 fik de dog deres andet røde kort, da indskiftede L. Bailey blev sendt tidligt i bad.

I det 84. minut lukkede S. Bornauw kampen, da han scorede til 2-0. Sejren og de tre point sender FC Köln op på ligaens 17. plads, mens at Bayer Leverkusen ryger ned som nummer 7.

Hertha Berlin tog her til eftermiddag hjemme på Olympiastadion imod Freiburg, og det var også værterne som løb med sejren og de tre point. Kampen var uden de helt store chancer, og den enlige scoring faldt først i det 53. minut af kampen, da V. Darida scorede.

Sejren sender Hertha Berlin op på ligaens 13. plads, mens at Freiburg tager vigtige point i toppen af tabellen, hvor at de nu er placeret som nummer 5.

Læs også: Jan Bech om Daniel Agger: Han valgte Brøndby frem for Barcelona

Borussia Dortmund gæstede Mainz 05 på Opel Arena, og her var der heller aldrig tvivl om sejren, da gæsterne simpelthen var for stor en mundfuld. M. Reus scorede kampens første mål i det 32. minut, og dette var også stillingen ved pausen.

I anden halvleg gik Borussia Dortmund så målamok, og de blev også hjulpet af værternes målmand, som så yderst tvivlsom ud ved flere af scoringerne. Således gjorde J. Sancho det til 0-2 i det 66. minut, mens at T. Hazard gjorde det til 0-3 i det 69. minut.

I det 84. minut af opgøret kom også venstrebacken N. Schulz på måltavlen, da han gjorde det til slutresultatet 0-4. Med sejren indtager Dortmund ligaens 3. plads, mens at Mainz 05 ryger ned som nummer 14 i tabellen.

Dagens sidste eftermiddagskamp var mellem Paderborn og Union Berlin på Benteler Arena, og her kom der en danskerscoring, da M. Ingvartsen flot og resolut sparkede bolden i kassen fra distancen i det 7. minut. Værterne fik dog svaret igen med en scoring i det 33. minut, og dette endte også med at være slutresultatet. Med det ene point til hvert hold indtager Union Berlin ligaens 10. plads, mens at Paderborn fortsat er placeret som nummer chok.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top