The perfect guide to the casino

Mourinho efter nyt nederlag til Bayern: De største hold vil frygte os

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Afsløret: Her er Zlatan Ibrahimovic’ nye klub


Jos+e Muurinho tog det ikke så tungt, at Tottenham igen tabte til Bayern München. Han emner, at de største hold vil være bange for at trække hans hold i ottendedelsfinalen.

For anden gang i denne Champions League-turnering tabte Tottenham onsdag aften til Bayern München. Hjemmekampen med Mauricio Pochettino på sidelinjen tabte klubben hele 2-7, mens onsdagens kamp i München under José MOourinho endte 1-3.

Begge hold var dog sikre på at gå videre inden kampen, og derfor havde portugiseren udtaget et reservespækket mandskab. Og derfor tog han heller ikke nederlaget så tungt.

Læs også: PSG vil gøre ALT for at beholde verdensklasse-spilleren: Se deres monstertilbud til Mbappé

– I dag var det ikke et rigtigt hold, vi spillede med. Men jeg fik mange nyttige oplysninger, sagde Jos+e Mourinho efter kampen.

Tottenham slutter på andenpladsen i puljen, og dermed skal holdet møde en puljevinder i ottendedelsfinalen. De mulige modstandere er Paris Saint-Germain, RB Leipzig, FC Barcelona, Valencia og Juventus.

Læs også: Jan Bech om Daniel Agger: Han valgte Brøndby frem for Barcelona

– De vil frygte at trække os. De vil ønske, at de ikke skal møde os. Vi er et af de bedste hold fra det andet lag, sagde José Mourinho og tilføjede:

– Vi har to måneder til at forberede os til de næste kampe i Champions League. Til den tid bliver vi et meget mere sammentømret mandskab. Jeg vil forstå spillerne bedre til den tid, og de vil forstå mig bedre.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top