The perfect guide to the casino

Så skete det: Silkeborg snuppede anden sejr i sæsonen

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Simon Tibbling vil til mesterklub


Alle Silkeborgs resterende kampe i Superligaen er en kæmp for overlevelse, og derfor var der igen vigtige point på spil, da Randers FC kom på besøg. Her viste Silkeborg det niveau, der skal til, hvis de vil være i Superligaen i næste sæson.

Silkeborg kom ind til kampen med fire nederlag i streg, men alle i kampe, hvor man kun tabte med et mål. Sådan gik det ikke i dag. Første aktion i kampen var dog en mere uheldig en af slagsen, da Frederik Lauenborg måtte udgå med en slem hovedskade. Silkeborg kom i front efter 13 minutter, da Nicolai Vallys udnyttede en dårlig clearing fra Randers-forsvaret.

Læs også: Græsk tragedie: Derfor vil Panathinaikos af med Uffe Bech

Som i stort set alle kampe i denne sæson, kunne Silkeborg ikke holde buret rent, og der gik heller ikke mere end syv minutter efter scoringen, før Randers udlignede. Det var indskiftede Vito Hammershøy-Mistrati, der kunne bringe balance i regnskabet. Silkeborg blev presset i resten af 1. halvleg, men kunne heldigvis gå til pausen med 1-1.

Læs også: Vanvittigt: Bernio Verhagen på vej til NY dansk klub

I 2. halvleg kom hjemmeholdet så bedst fra start. Der var blot gået tre minutter af 1. halvleg, da Jeppe Okkels tager et træk ind i feltet og på flot vis sender bolden i modsatte målhjørne, og giver ingen chance til Patrik Carlgren, for at redde skuddet. Efter 2-1 målet dominerede Silkeborg, men var ikke effektive nok foran målet, men så kom Randers igen. Marvin Egho fik bolden i kassen, men den scoring blev annulleret grundet offside.

Silkeborg-ikonet Dennis Flinta blev skiftet ind til sin sidste hjemmekamp i karrieren før sit stop, og han var med til at sikre, at Silkeborg holdt fast i alle tre point. Sejren betyder også, at Silkeborg nu har tre point op til Esbjerg på 13. pladsen.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top