The perfect guide to the casino

Wayne Rooney hjalp ny Manchester United-stjerne: ‘Tag min Lamborghini’

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Simon Tibbling vil til mesterklub


Wayne Rooney er et vaskeægte Manchester United-ikon. Med 559 kampe for Manchester United, er han uden tvivl en af de største angribere i klubbens historie.

Nu er en gammel historie om Wayne Rooney dukket op, og det er altså en historie, som kun gør ham mere populær blandt Manchester Uniteds fans. Da Carlos Tevez skiftede til Manchester United i 2007, havde han svært ved at tilpasse sig livet i storklubben, lige indtil Wayne Rooney trådte til. Carlos Tevez fortæller nemlig om en episode med Rooney, der hjalp ham med at føle sig tilpas i klubben.

Læs også: Græsk tragedie: Derfor vil Panathinaikos af med Uffe Bech

Carlos Tevez havde fået en Audi af Manchester United, som han derfor kom rullende til træning i. Imens kom resten af truppen i alverdens superbiler, og det var her, at Wayne Rooney trådte til, og fik Tevez til at følge sig lidt mere tilpas.

– Wayne Rooney havde en Ferrari og en Lamborghini, som han kunne køre til træning i i Manchester United. Selv den dårligste spiller ankom til træning i en Ferrari. Jeg dukkede op i en Audi, som klubben havde givet mig. Så begyndte at spørge ind til det, og så sagde Rooney til mig: ‘Bare tag min Lamborghini næste gang’, siger Tevez i et interview med Marca.

Læs også: Vanvittigt: Bernio Verhagen på vej til NY dansk klub

Carlos Tevez bekræfter, at Wayne Rooney endte med at give ham bilen, og fortæller endvidere, at en af grundene til, at Rooney og Tevez faldt så godt i hak med hinanden var, at de begge har vokset op med trange kår i ungdommen.

Carlos Tevez nåede at spille i Manchester United i to år, før han tog et overraskende skifte til rivalerne fra Manchester City. Siden 2018 har han spillet i Boca Juniors, hvor han stadig er på kontrakt i dag.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top