The perfect guide to the casino

FC Midtjylland snuppede en kneben sejr over Silkeborg

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Simon Tibbling vil til mesterklub


Efter FC Københavns 2-1 sejr over Brøndby IF, blev der lagt lidt pres på, da FC Midtjylland mandag aften tog imod Silkeborg. Her skulle ligaens tophold dog i sidste ende snuppe alle tre point.

FC Midtjylland var klare favoritter, da man tog imod Superligaens absolutte bundhold. Der skulle heller ikke gå mere end et kvarter, før hjemmeholdet var i front. Her headede Emiliano Marcondes et indlæg i mål, og inden pausen havde både Sory Kaba og Erik Sviatchenko fine muligheder for at øge føringen til 2-0.

Læs også: Græsk tragedie: Derfor vil Panathinaikos af med Uffe Bech

I 2. halvleg var det endnu en gang FC Midtjylland, som sad på kampen, men vi skulle helt hen til det 73. minut før 2-0 scoringen faldt. Her var det den unge Rasmus Nicolaisen, der kom sidst på bolden, men med lidt held, skulle den have stået 1-1 i stedet for 2-0. Kort før 2-0 målet, sparkede Erik Sviatchenko nemlig bolden op på sin egen hånd i straffesparksfeltet, og her kunne der godt have været dømt et straffespark.

I det 86. minut fik Silkeborg reduceret, da Emil Holten efter en afbrænder, kunne sende returen i det helt frie mål, og derfor fik FC Midtjylland altså ikke holdt et clean sheet.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top