The perfect guide to the casino

Ancelotti bryder pressetavsheden inden braget mod Liverpool: Afviser alle påstande om intern krig i klubben

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: FCK-forsvarer flirter med exit: Det ville være rigtig fedt!


Den 60-årige Napoli-træner Carlo Ancelotti, har ikke udtalt sig til pressen i længere tid, men mødte op på pressemødet forud for Champions League-braget mod Liverpool, grundet kontraktlige forpligtelser.

Pressen har været efter Carlo Ancelotti og Napoli, der heller ikke har præsteret særligt godt. Der er blevet meldt om interne problemer i Napoli, da spillerne skulle være utilfredse med en tvungen træningslejr, som de skulle have gjort oprør imod. Sidenhen lød det så fra klubben, at man var klar til at straffe de spillere, der var utilfredse og rebelske.

Læs også: Glem Mbappé og Neymar: Real Madrid vil brænde 2,1 milliarder kroner af på denne superstjerne

Carlo Ancelotti, der samtidig på rygtebasis har stået til en trænerfyring ifølge flere medier, har ikke haft lyst til at udtale sig til medierne, men mødte altså op til pressemødet før kampen mod Liverpool. På pressemødet afviste Ancelotti dog, at stemningen i klubben skulle være presset, og mener i stedet, at stemningen op til kampen, er helt perfekt.

– Atmosfæren i klubben er meget mere afslappet, end folk siger. Der er ikke nogen kamp mellem klubben og truppen, og der er ingen intern krigsførelse. Alle forsøger at analysere, hvorfor vores præstationer ikke har været, som vi forventede. Det er først og fremmest i Serie A, fordi i Champions League er vi mere eller mindre på rette vej.

Læs også: WHAT! José Mourinho på rov i Manchester United – Vil kapre denne spiller til januar

Manageren mener, at det helt store vendepunkt for Napoli kan komme i aften, hvis man formår at slå Liverpool.

– Holdet er meget fokuseret på denne kamp, fordi det, holdet mangler, er afsættet til at rejse sig fra en svær tid og begynde at vise vores fulde potentiale igen. Det magiske øjeblik kan komme i aften, sagde Carlo Ancelotti på pressemødet.

Kampen mellem Liverpool og Napoli skydes i gang klokken 21.00 og spilles på Anfield.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top