Eks-boss i Tottenham langer ud efter Eriksen og co.: Det her er jeres skyld!

The perfect guide to the casino

Eks-boss i Tottenham langer ud efter Eriksen og co.: Det her er jeres skyld!

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt


Mauricio Pochettino er fyret i Tottenham, og det er spillernes skyld, for de har slet ikke spillet op til deres ptentiale, mener den tidligere Tottenham-manager, Harry Redknapp.

I sidste sæson nåede Tottenham Champions League-finalen for første gang i klubbens historie. Men i denne sæson er det gået dårligt. Klubben har kun vundet tre ud af 12 kampe i Premier League og ligger nummer 14. Og det kostede mandag argentineren Mauricio Pochettino jobbet som klubbens manager.

– Jeg hører, at folk siger, at Tottenham har brug for en større trup. Jeg synes, de har en fantastisk trup. De har landsholdsspillere over det hele. Men de har spillet langt under deres standard. Og så har ledelsen kigget på det hele og sagt: ‘Vi er nødt til at gøre noget andet’, siger Harry Redknapp ifølge London Evening Standard.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

– Folk taler også om, at spillerne elsker ham (Pochettino, red.). Hvis de elsker ham så meget, skulle de nok have spillet lidt bedre, for nu har de fået ham fyret. I sidste ende var resultaterne ikke gode nok, siger Harry Redknapp, der ved, hvad han taler om. Han blev selv fyret i Tottenham i juni 2012 efter fire år som manager.

– De har ikke spillet godt nok, og det er det, som gør, at manageren bliver fyret, siger Harry Redknapp og fortsætter:

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

– De kom ganske vist i Champions League-finalen. Men hvis man ser tilbage på, hvordan de kom dertil, så gik alt også deres vej. Og den triste sandhed er, at klubben ikke har vundet et trofæ i årevis, selvom den har haft en fantastisk trup fyldt med landsholdsspillere.

– Risikoen for, at klubben ikke skulle komme med i Champions League til næste sæson er blevet for stor for klubben. Set med (formand) Daniel Levys øjne vil det være en katastrofe i betragtning af alle de penge, klubben har brugt på et nyt stadion og træningfaciliteter.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top