The perfect guide to the casino

SåDanmark! Danmark klar til EM på hjemmebane efter 1-1 og hårdt irsk pres

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt


Danmark skulle bare bruge ét point i aftenens kamp mod Irland, for at være klar til EM 2020. Det danske landshold havde inden kampen, ikke tabt til Irland i fem landskampe i streg, og den stime fortsætte det danske landshold.

Det startede ellers ikke helt positivt for Danmark. Efter de første ti minutter sad Danmark på bolden, men kunne i den grad ikke få spillet til at flyde, og så blev det hele værre, da Thomas Delaney måtte udgå med en skade efter 11 minutter. Det var endda Irland, som kom frem til de største chancer, men skarpheden manglede heldigvis foran målet.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

Efter lidt over en halv time, måtte Åge Hareide så foretage sin anden udskiftning, da Andreas Cornelius fik en forstrækning i baglåret. Inden kampstart havde Åge Hareide udtalt, at han døjede med problemer, og det viste sig at være helt korrekt, da han måtte lade sig udskifte. De to hold kunne dog gå til pause uden mål, da Danmark ikke kunne få skabt de helt store chancer, imens Irland heller ikke havde effektiviteten foran målet, hvor blandt andet Conor Hourihane havde en rigtig stor chance.

I 2. halvleg skulle Irland presse endnu mere på. Kort inden i 2. halvleg var det dog Christian Eriksen, der fik en kontra, men her gik situationen i stykker, da Martin Braithwaite smed bolden væk efter en dårlig førsteberøring. Det lignede i flere dele af 2. halvleg, et dansk landshold, som var noget usikkert, men især en fin indsats af Mathias ‘Zanka’ Jørgensen gjorde, at det i stedet var Danmark, der kom i front. Efter 73 minutter sender Henrik Dalsgaard et perfekt indlæg ind i feltet, og her løb Martin Braithwaite bag i ryggen på det irske forsvar, og fik lige akkurat sat foden på indlægget.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

Herfra gav irerne dog ikke op. Tværtimod blev resten af kampen med et kæmpe irsk pres, og det gav også pote til hjemmeholdet. Et indlæg fra Matt Doherty ryger over i modsatte side af banen, og i stedet er det et indlæg fra venstre side, som selvsamme Doherty header i kassen efter 85 minutter.

Det var i den grad en scoring, som Danmark kunne mærke. De næste 10 minutter endte nemlig i et endnu større irsk pres, og til trods for rigtig mange angreb og chancer, formåede Danmark at holde lukket efter 1-1 målet, og fik fightet sig til et uafgjort resultat, der samtidig betyder, at Danmark er klar til EM på hjemmebane.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top