The perfect guide to the casino

Den irske anfører er sikker: Danskerne ville ønske de havde denne egenskab som os

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt


Nu er der knap og nap to timer til det store EM kvalifikationsbrag mellem Irland og Danmark, og i Danmark er der store forventninger til landsholdet.

Selvom Irland er underdogs, så er de også mere end sikre på, at de sagtens kan snuppe sejren i aften, og tage den direkte kvalifikation til EM. Så sikre, at den irske anfører Shane Duffy, har svaret tilbage på de stikpiller, som det danske landshold har sendt afsted.

– Det er deres måde at stikke til os på. Deres kommentarer fra sidste kamp, hvor de siger, vi er dårlige, vil bare være med til at gøre sejren endnu bedre, vil det ikke? siger Shane Duffy ifølge Irish Mirror.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

Shane Duffy går skridtet videre og stikker endda tilbage til det danske landshold. For det kan godt være, at det danske landshold spiller for spiller, er bedre fodboldspillere, men det irske landshold slår Danmark med flere længder, når det handler om en bestemt egenskab.

– Vi ved, at vi ikke er et dårligt hold. Vi er et stærkt hold. Danskerne ville ønske, de havde den holdånd, som vi har. Det er åbenlyst.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

Kampen skydes i gang klokken 20.45, og her skal det danske landshold blot bruge ét point, for at kvalificere sig til EM 2020.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top