The perfect guide to the casino

Vilde tal: Lionel Messi tangerer Cristiano Ronaldo-rekord efter aftenens hattrick

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt


Lionel Messi tangerer Cristiano Ronaldo i antal La Liga-hattricks efter aftenens sejr over Celta Vigo.

Der kan efterhånden ikke være nogle som helst tvivl om, at både Lionel Messi og Cristiano Ronaldo er to af historiens absolutte bedste spillere, og det har de efterhånden bevist i en lang årrække.

Så sent som her til aften scorede Lionel Messi et hattrick hjemme mod Celta Vigo, da han scorede på et straffespark og efterfølgende to gange på direkte frispark.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

Hans tre mål her til aften giver ham sit 34. La Liga-hattrick, og han tangerer dermed Cristiano Ronaldos rekord, da han også har scoret tre eller flere mål i hele 34 La Liga-opgør.

Se blot den vilde statistik herunder:

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

Cristiano Ronaldo er som bekendt ikke længere at finde i den spanske liga, og det virker næsten utænkeligt at Lionel Messi ikke scorer flere hattricks i La Liga, så det er altså blot et spørgsmål om tid inden at han har rekorden alene.

I hele sin professionelle karriere har Lionel Messi scoret hele 52 hattricks, og det betyder altså at Cristiano Ronaldo stadigvæk overgår ham i denne statistik, da den portugisiske superstjerne har scoret hele 54 hattricks gennem sin karriere.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top