The perfect guide to the casino

Real Madrid sikrede sejren efter to straffesparksmål i første halvleg

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt


Efter en utrolig dårlig start på sæsonen, hvor Zinedine Zidane blev kaldt fyringstruet, er Real Madrid kommet på benene igen. Det viste de også i aftenens 0-4 sejr over Eibar på udebane.

Sejren var nærmest allerede hjemme efter 1. halvleg var slut. På blot 12 minutter formåede Real Madrid nemlig at score tre mål, og kunne gå til pause med en 0-3 føring. Karim Benzema startede festen, da han efter lidt kludrer spil i forsvaret, modtog bolden og sparkede den let i ind i nærmest frit mål.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

Tre minutter senere var det så kaptajn Sergio Ramos, der kunne udbygge føringen til 0-2 via et straffespark, og da Real Madrid så kun ni minutter senere fik endnu et straffespark, fik Karim Benzema lov til at sparke, og den sendte han ligesom Ramos, i kassen til 0-3.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

Efter 61 minutter kunne den 21-årige Federico Valverde score kampens sidste mål, da han på oplæg af Luka Modric, sparkede til kuglen på kanten af feltet, og udplacerede Marko Dmitrovic i Eibar målet. Sejren sender Real Madrid op på 1. pladsen inden FC Barcelona spiller.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top