The perfect guide to the casino

Overblik: Sådan endte dagens kampe i Ligue 1

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt


Herunder får du det fulde overblik over alle dagens Ligue 1-kampe.

Tidligere på dagen åbnede Brest og PSG dagens Ligue 1-kampe med et opgør på Stade Francis-Le Blé, og her vandt giganterne fra Paris efter en sen scoring af M. Icardi, som blot sender PSG endnu længere væk fra konkurrenterne i tabellen. A. Di Maria scorede også for gæsterne, mens at S. Grandsir scorede for værterne. Brest er placeret på ligaens 13. plads, mens at PSG fortsat indtager ligaens førsteplads med hele 9 point ned til 2. pladsen.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

Dagens anden kamp var mellem Lille og Metz, og her endte kampe uden scoringer. Resultatet på 0-0 giver således begge hold ét point hver, som sender Lille op på ligaens 3. plads, mens at Metz ryger ud af nedrykningszonen og op på 17. pladsen.

Hjemme på Stade Louis II tog Monaco imod Dijon, og her vandt værterne med 1-0 på en scoring af A. Golovin. Kampen var yderst chancefattig, og de tre point sender Monaco op på ligaens 8. plads, mens at Dijon fortsat er placeret som nummer 19 med 12 point efter 13 kampe.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

Der var endnu et målløst opgør i dagens Ligue 1-kampe, da hverken Reims eller Angers fandt vej til nettet i deres opgør på Stade Auguste-Delaune. Det mest dramatiske i kampen var et rødt kort til A. Fulgini fra Angers i det 70. minut. Det uafgjort resultatet giver begge hold ét point til samlingen, og derfor er Angers fortsat placeret som nummer 2, mens at Reims indtager ligaens 5. plads.

Mål kom der til gengæld på Stade de la Meinau, hvor at Strasbourg tog imod Nimes i en kamp, hvor at der faldt fem scoringer og et rødt kort. Værterne trak sig sejsrigt ud af opgøret med en sejr på 4-1, og de tre vigtige point sender dem op på ligaens 16. plads, mens at Nimes fortsat er placeret som nummer chok i tabellen.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top