The perfect guide to the casino

FC Barcelona tager førstepladsen tilbage igen efter vildt show af Lionel Messi: Sådan endte dagens kampe i La Liga

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt


Herunder får du det fulde overblik over dagens La Liga-kampe.

Både FC Barcelona og Real Madrid har været i aktion her i dag, og de kæmper fortsat om førstepladsen i tabellen efter deres sejre.

Dagens første La Liga-opgør blev dog spillet mellem Alavas og Valladolid, og her vandt værterne stenstikkert hjemme på Estadio Mendizorrotza. Joselu, T. Pina og L. Perez scorede alle i opgøret, og de tre point sender dem op på ligaens 14. plads, mens at Valladolid fortsat er placeret som nummer 13.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

Dagens anden kamp var mellem Valencia og Granada, og her kom danske Daniel Wass på måltavlen, da han bragte værterne foran i det 74. minut hjemme på Estadio de Mestalla til stor jubel for de næsten 40.000 fremmødte tilskuere. F. Torres scorede dybt inde i tillægstiden, og sejren på 2-0 sender Valencia op på ligaens 7. plads á point med netop Granada, som er inde i en stor krise med tre tabte kampe i streg.

Real Madrid gæstede tidligere på aftenen Eibar på Estadio Municipal de Ipurua, og her stod det allerede klart efter en halv time, at Real Madrid formentlig ville vinde kampe. K. Benzema scorede kampens første mål efter 17 minutter, og i det 20. minut gjorde S. Ramos det til 0-2 efter et straffespark. Kampens tredje mål blev også scoret på et straffespark, og denne gang var det K. Benzema som omsatte sparket til en scoring i det 30. minut af kampen.

I det 61. minut af opgøret gjorde F. Valverde det til 0-4, og de tre point sendte Real Madrid op på førstepladsen, som så siden er taget tilbage af FC Barcelona her til aften. Begge hold har 25 point efter de første 12 kampe. Eibar er placeret på ligaens 15. plads.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

Lionel Messi var fuldstændig ustyrlig her til aften, da FC Barcelona hjemme på Camp Nou fik besøg af Celta Vigo med Pione Sisto i startopstillingen. Den argentinske superstjerne scorede hele tre mål i kampen, hvor at to dem var på direkte frispark, mens at det trejde mål var på straffespark halvvejs i første halvleg.

L. Olaza fra Celta Vigo scorede også på et direkte frispark, mens at S. Busquets scorede kampens sidste mål i det 85. minut. Sejren sender FC Barcelona tilbage på førstepladsen, mens at Celta Vigo fortsat er placeret som nummer 18.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top