The perfect guide to the casino

Er det Unai Emerys sidste kamp? Arsenal taber med 2-0 på udebane til Leicester

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt


Aftenens topkamp mellem Leicester og Arsenal, var med Leicester som klare favoritter mod Arsenal for første gang i lang tid. De beviste dog også i kampen, hvorfor de havde fået favoritrollen, da de slog Arsenal med 2-0.

Det brænder rigtig meget for Unai Emery i Arsenal. Man havde inden kampen mod Leicester, ikke vundet i fire kampe i streg, og det fik man i den grad ikke rettet op på i aftenens kamp. Arsenal var dog fint med i kampen, og i 1. halvleg havde begge hold også et par fine forsøg, dog intet, der for alvor testede de to keepere.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

10 minutter inden i 2. halvleg scorede Arsenal så, eller troede de. Pierre-Emerick Aubameyang får serveret en bold langs jorden som han sikkert sparker ind, men til udeholdets ærgrelse, blev der korrekt dømt offside i situationen. I stedet var det hjemmeholdet, der kom i front efter 68 minutter. Jamie Vardy kunne sikkert sparke bolden i kassen, efter et utroligt flot opspil fra Leicester, hvor Arsenal mest af alt lignede et sæt kegler i et bowling spil.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

Og hvis man så troede, at Arsenal skulle komme igen, så tog man grueligt fejl. Blot syv minutter efter Leicesters 1-0 mål, scorede de nemlig igen til 2-0. Denne gang var det Jamie Vardy, der spillede James Maddison fri, der sikkert sparkede bolden i kassen til slutresultatet 2-0.

Sejen sender Kasper Schmeichel og co. op på 2. pladsen, imens Arsenal må nøjes med en samlet 5. plads, og har nu hele otte point op til top 4.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top