The perfect guide to the casino

Danskerklubben Genoa med flot resultat ude mod Napoli: Sådan endte dagens kampe i Serie A

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt


Herunder får du det fulde overblik over dagens Serie A-kampe.

Denne lørdag er der blevet spillet tre Serie A-kampe, og det kom der flere vilde resultater ud af.

Brescia og Torino åbnede dagens italienske program med et opgør på Stadio Mario Rigamonti, og her vandt gæsterne fra Torino med hele 0-4 efter to scoringer af A. Belotti, og to scoringer af A. Berenguer. Begge Belottis scoringer kom på straffespark i første halvleg. Brescia fik derudover også et rødt kort i kampen.

Sejren til Torino sikrer dem tre point og en 11. plads i tabellen, mens at Brescia er placeret som nummer 19.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

Dagens andet opgør blev spillet mellem Inter og Hellas Verona på Stadio Giuseppe Meazza (San Siro). De undertippede gæster kom foran på et straffespark efter 19 minutter, men Antonio Contes tropper kæmpede sig alligevel til en sejr, da M. Vecino og N. Barella scorede i det henholdsvis 65. og 83. minut af opgøret.

Sejren sender Inter tilbage på førstepladsen i Serie A, hvor at de nu har to point ned til Juventus, som i morgen møder AC Milan. Hellas Verona er placeret som nummer 9 efter dagens nederlag.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

Dagens sidste Serie A-kamp blev spillet mellem Napoli og danskerklubben Genoa, og her sikrede gæsterne sig et flot resultat med 0-0 på Stadio San Paolo. Der var hele tre danskere i Genoas startopstilling, og de spillede alle sammen fuld tid. Både Lasse Schöne og Lukas Lerager fightede sig til et gult kort hver, mens at Peter Ankersen var med til at holde buret rent.

Det uafgjorte resultat betyder, at Napoli fortsat er placeret som nummer 7 i tabellen, mens at Genoa kravler op på ligaens 17. plads.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top