Juventus, Inter, Manchester United og mange flere: Her er torsdagens rygtebørs

The perfect guide to the casino

Juventus, Inter, Manchester United og mange flere: Her er torsdagens rygtebørs

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt


Her har du torsdagens rygtebørs.

Både Inter og Juventus er helt pjattede med den 19-årige Dejan Kulusevski, som Atalanta i denne sæson har lejet ud til Parma. Dejan Kulusevski er født i Sverige og har spillet på svenske ungdomslandshold. Han har rødder i Nordmakedonien. Calciomercato har historien.

Samme Calciomercato har også en historie om, at den tidligere AC Milan-stjerne, kroaten Zvonimir Boban, vil forsøge at overtale landsmanden Ivan Rakitic til at skifte til AC Milan fra FC Barcelona, hvor han kun spiller sporadisk.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

Ifølge Sky Sports er Juventus interesseret i at købe colombianeren James Rodriguez, som i 2014 blev topscorer ved VM-slutrunden i Brasilien. I Real Madrid spiller han kun sporadisk, og han indgår tydeligvis ikke i Zinédine Zidanes fremtidsplaner.

Den kun 17-årige Reinier fra Flamengo er en ombejlet herre. Ifølge footballwhispers.com følges han nøje af Real Madrid, Atlético Madrid, Inter, Chelsea, Borussia Dortmund og Paris Saint-Germain. I Brasilien er han kendt som den nye Kaká – opkaldt efter den tidligere brasilianske landsholdsstjerne, der optrådte for bl.a. AC Milan og Real Madrid.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

Manchester United planlægger eftersigende et bud på 80 millioner pund (680 millioner kroner) for stjerneskuddet Kai Havertz som næppe spiller for Bayer Leverkusen efter sommeren 2020 (flere forskellige kilder – bl.a. Daily Mirror).

Efter at have taget anførerbindet fra Granit Xhaka overvejer klubben ifølge Daily Mail også at sælge den schweiziske midtbanespiller, når transfervinduet åbner til januar. Granit Xhaka smed trøjen og bandede af klubbens fans under forrige weekends hjemmekamp mod Crystal Palace 82-2), og han var længe om at komme med en halvkvædet undskyldning for sin opførsel.

Sportsmole har en historie om, at Real Madrid har haft møder med Fabian Ruiz fra Napoli. Den 23-årige spanske midtbanespiller har været i Napoli siden sommeren 2018. Han har tidligere spillet for Real Betis i den bedste spanske række.

Serbiske Nemanja Matic vil gerne forlade Manchester United allerede til januar. Han har mistet sin plads på holdet til Scott McTominay. DdDen historie har Sportsmole også.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top