Carlos Zeca har lige forlænget: Nu arbejder FC København på at skrive langtidskontrakt med denne stjerne

The perfect guide to the casino

Carlos Zeca har lige forlænget: Nu arbejder FC København på at skrive langtidskontrakt med denne stjerne

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt


Der var kun begejstring at spore, da FC København kunne annoncere, at man havde forlænget kontrakten med kaptajn Carlos Zeca til 2023.

Siden Thomas Delaney forlod FC København, har man arbejdet på at få hentet den perfekte erstatning ind. Her hentede man blandt andet Uros Matic ind, men han blev ikke ligefrem nogen succes. Det var først da man hentede Carlos Zeca, at man virkelig fandt ud af, at man havde fundet den rette erstatning, og var på sporet igen, i forhold til at have en dominerende midtbane.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

Nu er der så endnu mere godt nyt på vej til FC København og deres fans. BT skriver nemlig, at FC København arbejder på at forlænge kontrakten med Mohamed Daramy, når han i januar fylder 18 år. Daramy var senest med på The Guardians liste over de 60 største talenter fra årgang 2002, og selvom der er massiv interesse udefra, håber FC København på at underskrive en langtidskontrakt med Daramy.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

Mediet skriver også, at Mohamed Daramys mor står til at modtage dansk statsborgerskab inden jul, og det ville så også betyde, at Daramy automatisk kan få sit danske pas som han har ventet længe på. Planen er nemlig, at Daramy skal optræde på de danske ungdomslandshold, når han en gang har passet til det.

Mohamed Daramy har allerede spillet 27 kampe for FC Københavns førstehold. Her er det blevet til fem mål og en enkelt assist. Udover dette har han scoret syv mål og leveret to assists for FC Københavns reserver, hvor han både har spillet med førsteholdsspillere og ungdomsspillere.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top