The perfect guide to the casino

Tottenham med endnu en storsejr over Røde Stjerne

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt


Tottenham har her til aften slået Røde Stjerne endnu engang.

Serbiske Røde Stjerne var en for stor mundfuld for Liverpool i sidste sæson, hvor at de hjemme på mytiske Stadion Rajko Mitić noget overraskende slog de senere vindere af Champions League.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

Her til aften kom engelske Tottenham så på besøg, og de lod sig ikke rive med af stemningen, hvilket altid er i særklasse på dette stadion. De sikrede sig således endnu en storsejr over de serbiske mestre, som de altså godt kan lide at spille imod.

Efter flere enorme chancer i samme situation endte bolden til sidst for fødderne af G. Lo Celso, som åbnede scoringsfesten for Tottenham med sin scoring i det 34. minut af kampen.

I det henholdsvis 57. og 61. minut af kampen kom Heung-Min Son på måltavlen med sine to scoringer, og han fejrede det første ved at sende en undskyldning til Evertons Andre Gomes, som han var med til at skade i weekenden i et slemt uheld.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

Kort efter scoringen til 0-3 blev danske Christian Eriksen indskiftet, og han kom også på måltavlen i det 85. minut med sin scoring til 0-4.

Sejren gør at Tottenham i de sidste to kampe har skrabet seks point sammen, og en målscore på 9-0 efter deres opgør mod Røde Stjerne. Sejren bringer dem op på andenpladsen i gruppen, hvor at de dog har fem point op til Bayern München, som har vundet alle deres fire kampe.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top