The perfect guide to the casino

Valencia sender Lille ud af Europa: Joachim Andersen åbnede festen for Lyon

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt


Herunder får du det fulde overblik over aftenens kampe mellem Valencia – Lille og Lyon – Benfica.

Fansene på Estadio de Mestalla måtte væbne sig med tålmodighed her til aften, men så blev de i den grad også belønnet i anden halvleg.

Lille bragte sig nemlig foran efter 25 minutter, da stjernen V. Osimhen scorede til 0-1. Det var den eneste scoring i første halvleg, og Lille gik derfor til pause med en føring på udebane.

I anden halvleg fik Valencia i den grad givet fansene noget at juble over, da de scorede hele fire mål. D. Parejo åbnede med en scoring på straffespark i det 66. minut, mens at A. Soumaoro fra Lille begik selvmål i det 82. minut.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

I det 84. minut scorede G. Kondogbia til 3-1, mens at F. Torres lukkede kampen med sin scoring til 4-1 i det 90. minut.

Med sejren til Valencia er Gruppe H helt åben igen, hvor at Ajax, Chelsea og Valencia alle har syv point efter fire kampe. Lille har blot fået et enkelt.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

I Frankrig blev der jublet allerede efter fire minutter, da danske Joachim Andersen scorede til 1-0 for Lyon, som hjemme på Parc Olympique Lyonnais tog imod portugisiske Benfica.

I det 33. minut af kampen blev det til 2-0, da M. Depay scorede for værterne, som han gør i stort set hver kamp for tiden.

Der kom dog spænding i opgøret i det 76. minut af kampen, da H. Seferovic fra Benfica scorede til 2-1. Heldigvis for Lyon kunne de dog slappe af til sidst, da B. Traore scorede til 3-1.

De tre point til Lyon sender dem op på gruppens andenplads, hvor at de har syv point efter fire kampe. Benfica er placeret nederst i gruppen med blot tre point efter fire kampe. RB Leipzig topper gruppen med ni point, mens at Zenit indtager tredjepladsen med fire point.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top