The perfect guide to the casino

Slavia Prag kæmpede sig til 0-0 – Leipzig og Yussuf Poulsen tæt på at være videre efter sejr i Rusland

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt


De to tidlige kampe i Champions League denne aften, stod mellem FC Barcelona – Slavia Prag og Zenit – RB Leipzig.

I Rusland kunne Leipzig med en sejr sætte punktum under, at de kommer videre fra gruppen, og det var netop også dette der skete. Med Yussuf Poulsen med i hele kampen sikrede Leipzig sig en 0-2 sejr i Rusland. Efter 14 minutter fik Marcel Halstenberg sendt bolden i mål, men efter et kig med VAR blev der dømt frispark i stedet.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

Leipzig kom dog foran inden pausen, da Diego Demme scorede i 1. halvlegs overtid. I 2. halvleg gjorde Marcel Sabitzer det så til 0-2 med lidt over en halv time tilbage, og det kunne Zenit ikke svare tilbage på. Sejren gør, at Leipzig nu har ni point efter fire kampe, imens Zenit har fire. Dermed kan enten Lyon eller Benfica overtage russerne senere i aften.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

I FC Barcelona skulle Slavia Prag vise sig at blive en større modstander, end Barcelona regnede med. Efter en rystende start, hvor gæsterne godt kunne have kommet foran, havde Barcelona og Lionel Messi tre chance mellem det 35. minut og det 45. minut. Bolden kunne dog ikke komme ind, og dermed stod den 0-0 ved pausen.

I 2. halvleg var det som om, at Slavia Prag af gode grunde mistede pulsen, og det betød, at Barcelona fik sine chancer. Men til trods for store chancer til Sergi Roberto, Lionel Messi og Arturo Vidal, ville bolden ikke ind. Og den ene gang, hvor den kom i mål, blev der korrekt dømt offside på Vidal. I overtiden ville Barcelona gerne have haft straffespark, men her vinkede Michael Oliver afvisende, og fløjtede kort efter af til slutresultatet 0-0.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top