The perfect guide to the casino

Fuldstændig SINDSSYGE fem minutter: To røde kort til Ajax, straffespark til Chelsea og 4-4 udligning – Se den kontroversielle situation her

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt


Det stikker helt af i kampen mellem Chelsea og Ajax.

Ajax havde helt styr på kampen, og var foran med hele 1-4 på Stamford Bridge, men så gik det helt galt. I det 63. minut scorede Cesar Azpilicueta i en situation, hvor han var yderst tæt på at være offside.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

I det 68. minut skulle det dog gå HELT amok. I et Chelsea angreb, får Chelsea ‘fortsættelses’ tegnet af dommer Gianluca Rocchi efter en takling, men da bolden går ud af spil, går det helt galt for Ajax. Daley Blind får vist sit andet gule kort for den takling, som gjorde, at Chelsea fik lov til at spille videre i første omgang, og samtidig bliver der dømt straffe for hånd på bolden. Ikke nok med det, så får Joel Veltman også sit andet gule kort, så imens Jorginho sætter sit andet straffespark i kassen til 3-4, er Ajax reduceret til ni mand.

Her kan du se grunden til, at straffesparket blev dømt:

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

Og tre minutter efter reduceringen til 3-4, får Reece James endda udlignet, og havde det ikke været for VAR, havde Chelsea været foran efter 79 minutter, da Azpilicueta scorede sit andet mål i kampen. Den blev dog annulleret grundet hånd på bolden.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top