The perfect guide to the casino

Bagud 1-4 på hjemmebane: Så vendte Chelsea det til 4-4 efter to røde kort til Ajax

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt


Hvad der på papiret ikke lignede den store målfest, efter de havde spillet 0-1 i Holland, skulle blive det stikmodsatte, da Ajax kom på besøg hos Chelsea.

Der skulle ikke en gang gå to minutter, før det første mål faldt. Her slog Quincy Promes et frispark ind i feltet, og da Tammy Abraham fuldstændig mistimede sit forsøg på at cleare bolden, snød den i stedet Kepa i målet, og dermed var Ajax hurtigt foran. Blot et par minutter senere fik Chelsea dog et straffespark, og det sparkede Jorginho sikkert ind.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

Derfor skulle vi ikke længere ind i kampen end fire minutter, før der var kommet flere mål end i Holland. I det 20. minut kom Quincy Promes endnu en gang i fokus, da han forholdsvis umarkeret, kunne sende et flot indlæg i kassen. For at det ikke skulle være nok, så skulle Chelsea også komme bagud med 1-3 inden halvlegen. Endnu et direkte frispark, denne gang fra Hakim Ziyech, snød fuldstændig Kepa i kassen, da han fra en meget skarp vinkel, satte bolden helt oppe i hjørnet. Et mål, som allerede nu er kandidat til rundens mål.

Efter pausen blev det hele værre for Chelsea. 55 minutter spillet, og så scorede Donny van de Beek til 1-4, og så lignede det en kæmpe ydmygelse af Chelsea. Men så kom der 10 magiske minutter fra det 63. minut til det 73. minut. Efter 63 minutter sender kaptajn Azpilicueta reduceringen i mål, og blot fem minutter senere, fik Daley Blind og Joel Veltman rødt kort inden for 10 sekunder. Daley Blind, da han med en grim takling kom alt for sent, og Joel Veltman, fordi han havde hånden på bolden inde i feltet.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

Det betød også, at Chelsea fik endnu et straffespark, og endnu en gang satte Jorginho den i kassen. 2 mand i overtal og med omkring 25 minutter igen, lugtede Chelsea blod. Vi skulle også kun hen i det 74. minut, før udligningen kom, da Reece James scorede til 4-4. Kun fire minutter senere scorede Azpilicueta, men grundet hånd på bolden, blev den annulleret. Efter et kæmpe Chelsea pres med flere store chancer, sluttede det 4-4.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top