The perfect guide to the casino

20-årig superstjerne flirter med Bayern München: Bayern er nok den største klub

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt


20 mål og syv assists i 40 kampe. Sådan lyder statistikken for Kai Havertz’ sidste sæson, og det har af gode grunde fået diverse storklubber til at holde øje med ham.

Han har allerede taget Bundesligaen med storm, og er i den grad ved at udvikle sig til den næste superstjerne, og derfor er det kun naturligt, at han er blevet rygtet til langt større klubber end Bayer Leverkusen. Det er en klub han skiftede til som 11-årig og med en kontrakt frem til sommeren 2022, forholder Kai Havertz sig helt i ro, selvom Real Madrid, FC Barcelona og Bayern München blandt andet er blevet nævnt.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

Med det CV, og med de præstationer han har leveret, kan han næsten vælge og vrage, når han skal vælge sin næste klub. Når man som Havertz er tysker, 20 år og domineret i Bundesligaen, så er det helt normalt, at Bayern München bliver nævnt, og nu har han selv udtalt sig om netop Bayern, hvor han ikke er bange for at sende rosende ord mod storklubben.

– Bayern er nok den største klub i Tyskland, og der er mange spillere, som var meget succesfulde i en ung alder, som er taget dertil. Derfor bliver jeg sat i forbindelse med Bayern, men vi må se, hvad der sker. Der er spillere, som vil være tæt på sin familie, og andre, der siger: Jeg vil bo et i et andet land. Men noget står klart: Vil du være en stjerne i Tyskland, så kan du ikke tage fejl med Bayern, sagde Havertz til Marca.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

Selvom det må ses som lidt af et flirteri med Bayern München, så udelukker Havertz ikke et skifte væk fra Tyskland. De tyske og spanske medier melder om, at prisen på Havertz skulle være omkring 750-800 millioner kroner på nuværende tidspunkt.

– Jeg synes, jeg har fået international erfaring i Leverkusen. Jeg kender rytmen fra de internationale kampe, og jeg er sikker på, jeg kan tage udenlands på et hvilket som helst øjeblik og spille i klubber uden for Tyskland. I øjeblikket vil jeg have en god sæson. Derefter får vi at se.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top