Vild afsløring: Nicklas Bendtner indgik væddemål og scorede trænerens datter

The perfect guide to the casino

Vild afsløring: Nicklas Bendtner indgik væddemål og scorede trænerens datter

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt


Der er ingen tvivl om, at der har været gang i den, i løbet af Nicklas Bendtners karriere. Det bliver også fortalt i Nicklas Bendtners nyeste bog ‘Begge sider’, der udkommer i næste uge.

Nu afsløres endnu en historie om Bendtner i et nyt uddrag. Vi skal igen tilbage til Birmingham-tiden, hvor den danske angriber blot var 18 år. Det var altså i 2006/07 sæsonen, hvor Nicklas Bendtner havde stor succes på banen, og skulle tjene omkring 400.000 kroner om måneden efter skat. Her indgik han et væddemål med flere spillere i truppen, da han havde hørt rygter om, at der var en sjov historie kørende i truppen.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

Birminghams træner på det tidspunkt var nemlig Steve Bruce, og han havde en datter, Amy Bruce, som skulle være populær i truppen. Problemet var bare, at ingen havde haft succes med at score hende endnu, indtil Nicklas Bendtner trådte frem. Han var så sikker på sig selv, at han væddede 1.000 pund med flere forskellige spillere, blandt andet anføreren af holdet.

– Det lyder, som om det meste af truppen har lagt billet ind, men at ingen har været i nærheden af noget. Så en dag siger jeg det, som det er. At de andres nederlag ikke ligefrem skræmmer mig. At jeg har savnet sådan en udfordring. Det finder de mægtig sjovt, alle sammen, og lige pludselig har jeg væddet 1.000 pund med folk som McSheffrey, Clemence og Johnson, som er vores anfører. Det kan blive dyrt, hvis hun er en af dem, der ikke kan fordrage mig«, siger Nicklas Bendtner ifølge uddraget fra Politiken.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

Heldigvis dukkede Amy op til et sponsorarrangement, og her tog Bendtner chancen, og endte med at score Amy. Nicklas Bendtner blev sidenhen glad for Amy, og havde glemt om væddemålet kort tid efter. Dog sluttede forholdet også, da Nicklas Bendtner skulle have knust Amys hjerte senere hen.

– Jeg tror, vi ses en hel uge i træk, og pludselig har jeg glemt alt om væddemålet. Det er først, da gutterne vil opkræve deres gevinst, at jeg afslører, hvor stort deres nederlag er. Stik imod planen er jeg gået hen og blevet glad for Amy.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top