Nicklas Bendtner om tiden i Arsenal: En særlig situation fik ham til at bede Thierry Henry om at holde kæft

The perfect guide to the casino

Nicklas Bendtner om tiden i Arsenal: En særlig situation fik ham til at bede Thierry Henry om at holde kæft

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt


Når Nicklas Bendtners bog ‘Begge sider’ udkommer, kommer det til at være en bog fyldt med rigtig mange gode historier, om en kontroversiel, men også flot karriere.

Uddragene begynder ligeså stille at tikke ind, og her er der en række saftige historier. Da Nicklas Bendtner blot var 16 år, drog han til England, hvor Arsenal stod klar med en kontrakt. Her havde Nicklas Bendtner store attitude problemer, og i bogen kan man læse, hvordan Bendtner gemte sig på dametoilettet, for at undgå at skulle til lektioner som de havde om tirsdagen og torsdagen.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

Liam Brady, som styrede akademiet, var ikke imponeret over Bendtner, og tiden i England var grundet problemerne med attituden, ved at slutte før den rigtigt var i gang. Men ikke lang tid efter, blev Bendtner hevet op på førsteholdet, da Arsene Wenger så potentialet i ham. Det betød også, at han skulle træne med førsteholdet, og her kom han op og toppes med en af de største Arsenal-stjerner gennem tiden, Thierry Henry.

– I en af træningssektionerne spiller vi 11 mod 11, med maks to berøringer. Jeg står i en position, hvor jeg kan se, at Henry rører den tre gange. ‘Tre berøringer’ råber jeg. (Arsene, red.) Wengers assistent Pat Rice, råber tilbage ‘Spil videre for helvede’.

– Henry har hørt mig. Han vender sig om i min retning og fører en finger over sine løber “shhhh”. Efterfølgende gør jeg det samme, for bolden rammer min hæl, derefter min tå, inden jeg afleverer den. Det er i én bevælgelse, men akademispilleren får et frispark imod sig. Selvfølgelig får jeg det. Jeg tænker ikke. Jeg begynder bare at brokke mig. Meget. Jeg siger, at det bør være ens for alle.

– Henry beder mig holde kæft, og denne gang bander han en del. Og set i bakspejlet er det et godt råd. Men jeg er ikke enig. Jeg håber tilbage, at det er ham, der bør holde kæft. Han løber over mod mig, konfronterer mig, råber mig ind i ansigtet og siger en helt masse ting og sager. Han ignorerer fuldstændigt, at spillet omkring os fortsat er i gang.

– Ashley Cole og Sol Campbell bliver involveret: “Fortsæt, Nicklas. Bliv ved med at løbe og hold kæft”. Så det gør jeg. Jeg bliver rolig. Det er, hvad der sker, når en af verdens bedste angribere står og råber af dig.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

– Men det er ikke afslutningen på det. Efter træning kommer Henry mod mig. Vi begynder at snakke, først i omklædningsrummet, siden i spillerloungen. Jeg vidste ikke, at der var så mange ord i ham, men det er der. Vi taler i to timer om, hvad man skal gøre for at nå til, hvor man skal hen. For mig er det en ære. Det er pænt af ham og ikke noget, han behøver at gøre. Jeg tager det hele ind, og det ender med, at vi giver hinanden et knus.

Det fik dog i sidste ende konsekvenser afslører Bendtner, der ikke trænede med førsteholdet i en halv måned efter situationen.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top