Muligvis sidste kamp i karrieren: Så får Yaya Toure rødt kort efter 10 sekunder - Se situationen her

The perfect guide to the casino

Muligvis sidste kamp i karrieren: Så får Yaya Toure rødt kort efter 10 sekunder – Se situationen her

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt


Yaya Toure vil bedst blive husket for sin tid i Manchester City, hvor han var en af verdens bedste midtbanespillere, når han ramte sit topniveau. Dog fik tiden i City en dårlig afslutning, da Yaya Toure ikke fik det bedste brud med klubben.

Siden Yaya Toure forlod Manchester City i sommeren 2018, har han spillet i tre måneder i Olympiakos og fire måneder i kinesiske Qingdao Huanghai, som spiller i den 2. bedste række i Kina. Grundet den høje alder, og de ikke særligt prangende præstationer, meldes der om, at tiden i Kina meget vel kan blive Yaya Toures sidste. Derfor ærger Toure sig nok over, hvordan hans sidste kamp i denne sæson ender.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

I sæsonens sidste kamp, skulle Qingdao Huanghai møde Nantong Zhiyun, og her endte det med et 1-2 nederlag på hjemmebane. 36-årige Yaya Toure nåede dog ikke at spille meget i den kamp, da han efter blot 10 sekunder, sparkede ud efter en modstander, hvilket resulterede i et rødt kort, efter dommeren havde set situationen igennem med VAR.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

Yaya Toure kan dog glæde sig over, at det røde kort ikke blev helt afgørende, for Qingdao Huanghai vandt stadig titlen og oprykning. Dog ville det være en kedelig måde at slutte karrieren på, hvis han ikke har tænkt sig at fortsætte med at spille fodbold. I løbet af hans karriere har han vundet mesterskabet og pokalturneringen i Spanien, England og Grækenland, og har samtidig vundet Champions League med Barcelona. Han har også en flot landsholdskarriere bag sig, da det blev til 97 landskampe og en Africa Cup of Nations sejr i 2015.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top