Han var en profil på landsholdet ved VM 2018: Nu træner han med i Superligaen

The perfect guide to the casino

Han var en profil på landsholdet ved VM 2018: Nu træner han med i Superligaen

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt


Efter Island overraskede alt og alle ved EM 2016, var der store forventninger til det islandske landshold, da de skulle deltage til VM 2018 i Rusland.

Her var man dog i gruppe med Argentina, Kroatien og Nigeria, og derfor så det svært ud for Island, hvis man ville videre fra gruppen. Man startede med at spille 1-1 mod Argentina, i en kamp, hvor den daværende Randers FC-kepper Hannes Halldórsson, reddede et straffespark fra Lionel Messi, og dermed sikrede Island et point. Men da man desværre tabte til både Nigeria og Kroatien, måtte man forlade turneringen efter gruppespillet.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

Den flotte præstation af Hannes Halldórsson ved VM, sikrede ham et skifte til Qarabag, men her nåede han kun at spille otte kampe, før karrieren i Aserbajdsjan var slut. Siden april 2019, har han spillet for islandske Valur, men da sæsonen er slut i Island, og der stadig er to landskampe tilbage i dette år, har den 35-årige keeper brug for at holde sig varm. Derfor træner han med i sin tidligere klub, Randers FC, og selvom Hannes Halldórsson huskes for sine gode præstationer i Randers, så er der ikke et skifte på vej tilbage til klubben.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

Ihvertfald ikke ifølge træner Thomas Thomasberg. Sådan lyder det fra træneren til Randers Amtsavis.

– Vi glæder os til at have ham med. Det er jo ikke sådan, at han kommer til at genere noget af vores træning. Han går med i målmandstræningen og tilpasser sig ellers, det han kan, og så er det jo bare fedt at få en glad mand ind. Han havde en god tid her, og han kan være med til at give et smil på læben hos nogle af de andre drenge, så det er fint, siger Thomasberg, der også slår fast, at der er tale om en vennetjeneste, og dermed ikke et skifte på sigt.

Den 35-årige keeper nåede at spille 69 kampe for Randers. Her blev det til 21 clean sheets og 89 mål lukket ind.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top