The perfect guide to the casino

Franck Ribery fik rødt kort uden at være på banen og kan se frem til en lang pause: Se den bizarre episode her

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Køligt! Christian Wildbork viser barmen frem



Efter 12 år i Bayern München, sagde Franck Ribery farvel til den tyske storklub denne sommer. Men selvom han er blevet 36 år, så valgte han altså ikke at stoppe karrieren modsat Arjen Robben.

I stedet skrev han under på en toårig kontrakt med italienske Fiorentina. Det bliver altså blot det fjerde land, han som professionel fodboldspiller kommer til at spille i. Tidligere har han været i Frankrig, Tyrkiet og Tyskland. Den franske stjerne har allerede bevist, at han langt fra er færdig med fodbolden, da han allerede har leveret to assists og scoret to mål i ni optrædener, hvor ingen af dem har været, hvor han har spillet en fuld kamp.

Læs også: Mulig transferbombe: Brøndby IF har fået tilbudt italiensk stjernespiller

Frank Ribery er utrolig passioneret omkring fodbolden, og til tider også lidt for meget. Da Fiorentina tabte med 1-2 til Lazio på hjemmebane, var en udskiftet Ribery langt fra tilfreds med dommerne efter kampen, og det fortalte ham dem også. Problemet var bare, at han endte med at skubbe til en linjedommer i to omgange, og det blev takseret til et rødt kort. Nu kan Ribery højst sandsynligt se frem til en længere karantæne, grundet episoden, som du kan se herunder.

Læs også: Brøndby IF kan miste stjernespiller for nul kroner: På vej til Tyskland

Nederlaget gør, at Fiorentina har vundet tre, tabt tre og spillet tre uafgjorte i sæsonens ni kampe, og dermed ligger et par point uden for top 6, som må være målet for Fiorentina og Ribery.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.


OVERSIGT

Scroll to Top