The perfect guide to the casino

Liverpool-stjerne: ‘Forhåbentlig bliver jeg her for evigt’

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Køligt! Christian Wildbork viser barmen frem



Liverpool vandt Champions League i sidste sæson, og var millimeter fra at vinde Premier League. Det var i den grad en holdindsats, da både forsvaret og angrebet spillede fuldstændig fantastisk.

Men derfor kan man ikke komme uden om Sadio Mane. Sadio Mane blev nemlig topscorer i Premier League sammen med Mohamed Salah og Pierre-Emerick Aubameyang med 22 kasser i 36 kampe, og har i de sidste mange sæsoner været en kæmpe profil for Liverpool siden han kom til klubben tilbage i 2016.

Læs også: Mulig transferbombe: Brøndby IF har fået tilbudt italiensk stjernespiller

Liverpool hentede ham i Southampton for omkring 41,25 millioner euros eller omkring 310 millioner kroner, en pris som i den grad er blevet mere end fordoblet, hvis Liverpool skal sælge den 27-årige profil i dag. Heldigvis for Liverpool, ser det ikke ud til, at Mane vil skifte væk fra klubben, da han i et interview med tv2.no har afsløret, at han håber på at blive i Liverpool resten af sin karriere.

– Jeg er meget glad for at være en del af denne fantastiske klub, og jeg nyder det. Forhåbentlig bliver jeg her for evigt. Jeg har været i nogle klubber rundt omkring i verden, men Liverpool er unik. Det er som en familie. Stemningen er altid utrolig. Men det er normalt, for vi har været sammen i fire år, og vi kender hinanden. Vi er også sammen udenfor banen, og det er godt for moralen, lyder det fra Sadio Mane.

Læs også: Brøndby IF kan miste stjernespiller for nul kroner: På vej til Tyskland

Sadio Manes kontrakt udløber også først i 2023, og i denne sæson alene har han scoret ni mål og leveret to assists i 13 kampe. Siden skiftet fra Southampton er det blevet til 136 kampe. Her har han scoret hele 68 mål og leveret 24 assists.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.


OVERSIGT

Scroll to Top