The perfect guide to the casino

16 mål og seks assists i 18 kampe: Nu vil Barcelona stjæle ham foran Premier League-gigant

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Mulig transferbombe: Brøndby IF har fået tilbudt italiensk stjernespiller



Meget kan ændre sig i fodbold på blot et år. Det kan i den grad gå den forkerte vej, men hvis man hedder Donyell Malen, så kan det i den grad også gå den rigtige vej.

I 2017 hentede PSV den dengang 18-årige Donyell Malen fra Arsenal. Han havde som ungdomsspiller spillet i Ajax, men skiftede i 2015 til Arsenal. Her fik han dog aldrig chancen, og endte derfor med at skifte til PSV for lidt over 4 millioner kroner. Det fortryder de nok rigtig meget i Arsenal idag, for han er endt med at få det helt store gennembrud i Holland.

Læs også: Brøndby IF kan miste stjernespiller for nul kroner: På vej til Tyskland

Flere engelske medier har tidligere skrevet, at Arsenal holdt øje med Malen, og overvejede at hente ham tilbage. Problemet er bare, at prisen nu skulle være over 400 millioner kroner, og derfor et betydeligt større beløb, end det man solgte ham for. Nu skriver Mirror så, at Arsenal kan ende med at få rigtig hård konkurrence.

Læs også: Beskyldt for at have knaldet Eriksens dame: Dette skrev Vertonghen til danskeren i weekenden

Selveste FC Barcelona skulle nemlig holde øje med Malen, og overveje at komme med et bud. Grundet de flotte præstationer og den unge alder, er det en spiller, som i den grad kan blive fremtidens mand i Barcelona, hvor Lionel Messi og Luis Suarez efterhånden er oppe i årene. Donyell Malens kontrakt med PSV udløber først i 2024, og i denne sæson har han altså scoret 16 mål og leveret 6 assists i 18 kampe.

I alt har Donyell Malen spillet 64 kampe for PSV. Her er det blevet til 27 mål og 11 assists.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top