The perfect guide to the casino

Medie: Vilde Inter fortsætter oprustningen – Henter FC Barcelona-stjerne

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Mulig transferbombe: Brøndby IF har fået tilbudt italiensk stjernespiller



Det virker til, at Inter Milan snart kan være tilbage i toppen af italiensk fodbold igen. Efter ansættelsen af Antonio Conte, og en række indkøb, ser det rigtig fornuftigt ud.

Man er startet stærkt ud i Serie A, hvor det er blevet til seks sejre og et nederlag. Senes i Champions League tabte man mod FC Barcelona på udebane, men spillede i den grad en godkendt kamp. Denne sommer har man hentet mange forstærkninger, og ind er blandt andet kommet Diego Godin, Romelu Lukaku, Alexis Sanchez, der dog kun er til leje samt Matteo Politano.

Læs også: Brøndby IF kan miste stjernespiller for nul kroner: På vej til Tyskland

I Inter er man dog ikke færdig med at opgradere holdet. Nu melder Calciomercato nemlig om, at FC Barcelona-stjernen Ivan Rakitic er utilfreds, da han ikke får nok spilletid. Barcelona har denne sommer hentet Frenkie De Jong i Ajax, og han har i den grad givet den kroatiske midtbanemand konkurrence. Det er Inter altså klar til at udnytte, og skulle ifølge det italienske medie, være favoritter til at løbe med Rakitics underskrift.

Læs også: Beskyldt for at have knaldet Eriksens dame: Dette skrev Vertonghen til danskeren i weekenden

Den 31-årige kroat har været i Barcelona siden 2014, da han skiftede fra Sevilla. Her har han været med til at vinde en Champions League, fire spanske mesterskabet samt fire spanske pokalfinaler. Kontrakten med Barcelona udløber i 2021, men hvis spilletiden altså ikke forbedres, forventes det ikke, at han bliver i klubben så lang tid. Udover et hav af titler i Barcelona, så har Ivan Rakitic også spillet 274 kampe for klubben. Her er det blevet til 34 mål og 37 assists.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top