The perfect guide to the casino

Barcelona-stjerne ville købe fodboldklub: Men så købte to danske brødre klubben foran stjernen

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Mulig transferbombe: Brøndby IF har fået tilbudt italiensk stjernespiller



Verdens ældste professionelle klub er Notts County, der ligger i Nottingham. Notts County blev nemlig stiftet helt tilbage i 1862.

Alexander og Christoffer Reedtz, er umiddelbart ikke nogle navne, som får mange klokker til at ringe, hvis det nævnes i fodboldsammenhæng. Tilbage i slutningen af juli, var de dog en del af en stor historie i England, da de havde købt Notts County fra den femtebedste række. De to brødre ejer det populære analysefirma Football Radar, som har sit hovedkontor i London, og også har kontor i Liverpool og Plovidv i Bulgarien.

Læs også: Brøndby IF kan miste stjernespiller for nul kroner: På vej til Tyskland

Da de to brødre købte Notts County udtalte de følgende til klubbens hjemmeside.

– Lige siden vi stiftede firmaet for ti år siden, har det været vores mål at eje en professionel fodboldklub, og vi er begejstrede over, at dagen er kommet, hvor vi har indfriet den ambition. Vi tror på, at den unikke data og viden, vi har adgang til gennem Football Radar, sammen med den store ekspertise, der allerede eksisterer i klubben, kan hjælpe Notts County til at blive meget succesfuld.

Det er dog en hård start de har fået, da Notts County for første gang i klubbens historie, er at finde i den femtebedste række. Nu er der kommet en vild historie frem fra blandt andet The Athletic, som fortæller, at Barcelona-stjernen Gerard Pique, havde planer om at købe Notts County. Pique ville have smidt et bud på bordet via firmaet Kosmos Global Holding Group, som den spanske forsvarsstjerne er medejer af, men det var altså her, at de to danske brødre kom Pique i forkøbet.

Læs også: Beskyldt for at have knaldet Eriksens dame: Dette skrev Vertonghen til danskeren i weekenden

Ifølge The Athletic, så havde Pique en plan om, at Notts County skulle fungere ligesom det anerkendte akademi La Masia, hvor Barcelona så kunne sende ungdomsspilere til England, for at udvikle sig. Det endte dog ikke med at ske, da to danske brødre kom i vejen.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top