The perfect guide to the casino

Dolberg: Derfor droppede jeg Hoffenheim-skifte

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Mulig transferbombe: Brøndby IF har fået tilbudt italiensk stjernespiller



Kasper Dolberg skiftede denne sommer væk fra Ajax, da han valgte at takke ja til et tilbud fra franske OGC Nice.

Det kunne dog meget vel være blevet anderledes, hvis Kasper Dolberg bare havde takket nej til Nice. Den unge angriber er sammen med resten af det danske landshold, igang med at forberede sig til kampen mod Schweiz på lørdag. Men det er netop i landsholdslejren, at Kasper Dolberg bekræfter, at der også var bud fra en Bundesliga-klub denne sommer.

Læs også: Brøndby IF kan miste stjernespiller for nul kroner: På vej til Tyskland

Hoffenheim havde allerede hentet Robert Skov, men de var klar på at hente, endnu et tidligere Silkeborg-talent. Kasper Dolberg takkede dog nej til Hoffenheim, da der ikke var tale om noget permanent, men derimod kun en lejeaftale.

– Det var meget tæt på. Jeg kan godt lide Bundesligaen, men jeg ledte efter noget fast, og det endte med at blive afgørende til sidst. Hvis jeg blev lejet ud til Hoffenheim, kunne jeg om et år i princippet stå i den samme situation, så det var det der med at få en ny start og komme et sted hen, hvor der blev set på en med nye øjne, siger Kasper Dolberg til tipsbladet.dk.

Læs også: Beskyldt for at have knaldet Eriksens dame: Dette skrev Vertonghen til danskeren i weekenden

Derfor valgte den 22-årige dansker at skifte til Nice, hvor han blev den dyreste spiller i klubbens historie. Han er derfor udemærket klar over, at der er høje forventninger i Frankrig, hvor han også har fået en femårig kontrakt.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top