The perfect guide to the casino

Tidligere United-stjernes brutale dom: Solskjær aner ikke, hvad han skal stille op

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Mulig transferbombe: Brøndby IF har fået tilbudt italiensk stjernespiller



Den tidligere Manchester United-spiller, Robin van Persie, siger, at Ole Gunnar Solskjær ikke er god nok som manager for Manchester United.

Manchester United har kun vundet to ud af de første ni kampe i Premier League i denne sæson, og klubben ligner en skygge af sig selv fra de glade dage under Sir Alex Ferguson, der førte klubben til 13 mesterskaber.

Robin van Persie var med til at vinde klubbens hidtil seneste mesterskab i 2013, og han mener, at manager Ole Gunnar Solskjær ikke aner, hvad han skal stille op med holdet, der søndag tabte 0-1 i Newcastle.

Læs også: Brøndby IF kan miste stjernespiller for nul kroner: På vej til Tyskland

– Hvis jeg skal være ganske ærlig, så kan man se, at han virkelig har det svært, siger Robin van Persie ifølge britiske Metro.

Læs også: Beskyldt for at have knaldet Eriksens dame: Dette skrev Vertonghen til danskeren i weekenden

– Man kan se i de interviews, der har været med ham, at han leder efter ordene. Han bliver ved med at tale om at ændre hovederne på spillerne. Som spiller vil man jo tænke: Der er ikke noget i vejen med mit hoved, siger Robin van Persie.

– Det re rigtigt, at han spillerne skal have mere selvtillid, men jeg tvivler på, at han kan give dem den selvtillid. Jeg tvivler på, at han ved, hvilke knapper han skal trykke på, siger den tidligere hollandske topangriber, der inden tiden i Manchester United spillede for Arsenal.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top