The perfect guide to the casino

Efter grim hovedtackling: Brøndby har godt nyt om Dominik Kaiser

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Mulig transferbombe: Brøndby IF har fået tilbudt italiensk stjernespiller



Brøndbys Dominik Kaiser er sluppet uden brud og hjernerystelse efter det grimme sammenstød med Rasmus Falk fra FCK.

Det så grimt ud, da FCKs Rasmus Falk søndag tacklede Dominik Kaiser fra Brøndby i hovedhøjde, så tyskeren efterfølgende måtte syes med 23 sting – og Rasmus Falk iøvrigt blev udvist.

Men Dominik Kaiser er efter omstændighederne sluppet billigt fra sammenstødet.

Læs også: Brøndby IF kan miste stjernespiller for nul kroner: På vej til Tyskland

– Da jeg ligger og modtager behandling på banen, kan jeg høre fansene synge mit navn, og jeg tænker, at jeg skal op og fortsætte, men må indse, at jeg ikke kan fortsætte med den store flænge i panden. Klublægen syr mig med 23 sting, og efter kampen tager vi sammen til hospitalet for en sikkerheds skyld for at blive scannet for eventuelle brud og hjernerystelse, for hovedskader skal tages meget seriøst. Svarene var heldigvis positive, og her dagen efter er hævelsen omkring stingene faldet markant, så jeg er ikke så øm længere. Nu har vi en landsholds-pause, hvor der er lidt ro på, og det giver stingene og kroppen tid til at slappe lidt af og restituere. siger Dominik Kaiser til Brøndbys hjemmeside.

Læs også: Beskyldt for at have knaldet Eriksens dame: Dette skrev Vertonghen til danskeren i weekenden

Selve sammenstødet husker den 31-årige frisparks-specialist på følgende måde:

– I selve situationen ser jeg bolden komme højt, og jeg går op for at heade til den, men ser så pludselig en støvle og mærker, at jeg bliver ramt. Det var voldsomt, men det var ikke bevidst fra modstanderen, og jeg fik efterfølgende en undskyldning fra Rasmus Falk. Sådan er fodbold engang imellem.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top