The perfect guide to the casino

Efter det røde kort: Rasmus Falk var en tur i Brøndbys omklædningsrum

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Mulig transferbombe: Brøndby IF har fået tilbudt italiensk stjernespiller



Det er ikke meget positivt som FC København vil huske gårsdagens derby for. Her tabte man nemlig 3-1, og kan nu se frem til en lang landskampspause, før man får mulighed for at rette op på resultatet.

Brøndby kom foran både 1-0 og 2-0, og ved stillingen 2-1, hvor FC København jagtede en udligning, ændrede hele kampbilledet sig, da Rasmus Falk fik stemplet Dominik Kaiser i hovedet i det 65. minut. Her fik Falk nemlig et rødt kort, og derfra var det meget svært for FC Københavns 10 mand, at få udlignet i kampen. Derfor var det heller ikke til den store overraskelse, da Brøndby lukkede kampen til 3-1.

Læs også: Brøndby IF kan miste stjernespiller for nul kroner: På vej til Tyskland

Dominik Kaiser blev voldsomt skadet, og endte med at blive syet med over 20 sting for at stoppe blødningen. I situationen så det heller ikke ud som om, at Rasmus Falk stemplede Kaiser med vilje, og nu afslører han overfor bt.dk, at han var en tur i Brøndbys omklædningsrum, for at se til Dominik Kaiser.

Læs også: Beskyldt for at have knaldet Eriksens dame: Dette skrev Vertonghen til danskeren i weekenden

– Der er ingen tvivl om, at jeg er ked af, at jeg ramte ham, og jeg prøver altid at holde mig fra at gøre skade på nogen, men i fodbold sker det, at der opstår nogle situationer, og det var et uheld. Jeg var lige inde ved ham. Det var for at se, om han var okay med det. Han virker til at have det okay, men han er selvfølgelig blevet ramt, udtalte Falk efter kampen.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top