The perfect guide to the casino

Medie: David Luiz er ikke god nok – Nu vil Arsenal hente forsvarsstjerne til 450 mio. kroner

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Mulig transferbombe: Brøndby IF har fået tilbudt italiensk stjernespiller



Arsenal har denne sommer handlet overraskende meget ind, i forhold til, hvad meldingen først var.

Man har blandt andet hentet Kieran Tierney og David Luiz, som tiltrængt forstærkning i forsvaret, og imens førstnævnte er ved at komme sig over sin skade, så har David Luiz fået massere af spilletid. Det er dog ikke kun roser, til den tidligere Chelsea-stjerne, for hans præstationer i den røde trøje.

Læs også: Brøndby IF kan miste stjernespiller for nul kroner: På vej til Tyskland

Blandt andet i kampen mod Liverpool, og Tottenham, så det ikke ligefrem godt ud i Arsenals forsvar, noget som man har sagt før Selvom Unai Emery var glad for købet af David Luiz, så var det slet ikke ham, som var førstevalget denne sommer. Det var istedet den unge franskmand Dayot Upamecano. Den 20-årige Leipzig-stjerne har i den grad tiltrukket sig massere af opmærksomhed de seneste transfervinduer, og denne sommer smed Arsenal også et bud efter ham.

Her skulle de have budt 60 millioner euros eller omkring 450 millioner kroner, men da han havde et frikøbsklausul på 80 millioner euros eller omkring 600 millioner kroner, blev det bud altså afvist. Nu melder engelske Daily Mirror og franske L’Equipe om, at den klausul falder til 60 millioner euros i 2020, og det er altså den nyhed, som får Arsenal til at være klar endnu engang til at hente franskmanden.

Læs også: Beskyldt for at have knaldet Eriksens dame: Dette skrev Vertonghen til danskeren i weekenden

Arsenal hentede ellers også den unge 18-årige William Saliba, som med det samme blev udlejet til Saint-Etienne, hvor man købte ham.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top