The perfect guide to the casino

Januar-udsalg: Nu taler Real Madrid med Christian Eriksens agent

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Mulig transferbombe: Brøndby IF har fået tilbudt italiensk stjernespiller



Real Madrid taler med Christian Eriksens agent om at købe danskeren til januar.

Christian Eriksens agent, Martin Schoots, er i kontakt med Real Madrid, der gerne vil købe danskeren til januar, hvor den spanske kongeklub kan få ham til spotpris. Det skriver Daily Mirror.

I sommer forsøgte Christian Eriksen at blive solgt til spansk fodbold, men Tottenham forlangte det meste af en milliard for den 27-årige dansker, og det ville hverken Real Madrid, FC Barcelona eller Atlético Madrid betale.

Læs også: Brøndby IF kan miste stjernespiller for nul kroner: På vej til Tyskland

I Real Madrid satsede træner Zinédine Zidane – der meget langt hen ad vejen bestemmer truppens sammensætning – at få fat i Paul Pogba. Ham ville Manchester United ikke sælge, og det virker ganske usandsynligt, at Manchester United efter den slatne sæsonstart vil sælge deres franske guldfugl i vinterpausen.,

Læs også: Beskyldt for at have knaldet Eriksens dame: Dette skrev Vertonghen til danskeren i weekenden

Situationen er helt anderledes med Christian Eriksen. Hans kontrakt udløber til sommer, og han kan personligt tale med interesserede klubber i januar. Efter sigende kan Real Madrid komme til at kæbe danskeren for 250 millioner kroner.

Det er meget langt fra den lille milliard, men det er bedre end 0 kroner, som danskeren kan forlade Tottenham for til sommer.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top