The perfect guide to the casino

Officielt: Denne dag kommer Nicklas Bendtners selvbiografi ud

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Her er Danmarks lækreste håndboldspiller


Nicklas Bendtner er en kontroversiel herre, og selvom han til tider langt fra selv er herre over, hvordan medierne skriver om ham, så kan han ikke undgå den store medieopmærksomhed.

Så da Nicklas Bendtner endelig fik sit skifte ‘hjem’ til FC København på plads, gik det amok. Han har nu indtil nytåret til at overbevise Ståle Solbakken om, at den kontrakt skal forlænges. Da Bendtner kom til FC København, var det uden meget kamptræning i baggagen, da han blev frosset ud i Rosenborg, de sidste måneder i klubben.

Læs også: Mulig transferbombe: Brøndby IF har fået tilbudt italiensk stjernespiller

Indtil videre har Bendtner fået tre kampe i Superligaen og 63 minutter, sammen med 120 minutter i pokalkampen mod Hillerød. Det begynder derfor ligeså stille at gå den rigtige vej for den danske stjerne. Det er dog ikke kun på banen, at Bendtner begynder at kunne mærke successen, også uden for banen, går det fint for den 31-årige angriber. Forfatteren Rune Skyum-Nielsen har nemlig arbejdet på en selvbiografi af Nicklas Bendtner, og nu er der kommet en dato for udgivelsen.

Det bliver den 5. november, at bogen lander på hylderne. Det er Politikens Forlag, som melder om datoen, og kommer samtidig med følgende beskrivelse om bogen.

– Biografien handler blandt andet om at være Amagerdreng med ære og stolthed. Om at kæmpe sig til toppen i verdens hårdeste liga. Om at blæse på hierarkiet og score de første vigtige mål for landsholdet. Om venskaber og rivalisering med en række af fodboldens største stjerner. Om stormfulde forhold. Om at blive far til en højt elsket søn, som han ikke altid har fået lov at se. Om at blive svigtet af sine nærmeste.

Læs også: Brøndby IF kan miste stjernespiller for nul kroner: På vej til Tyskland

Rune Skyum-Nielsen har tidligere skrevet bøger og longreads om Medina og den afdøde forfatter Jakob Ejersbo. Nu bliver det altså den danske landsholdsstjernes tur, til at blive beskrevet af Skyum-Nielsen.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top