The perfect guide to the casino

Zidane ikke tilfreds med sit stjerneindkøb: Forventer mere af Eden Hazard

Foto: Ritzau Scanpix



Real Madrid-træner Zinédine Zidane er enig i, at stjerneindkøbet Eden Hazard ikke har indfriet forventningerne endnu. Men han maner til besindighed.

Real Madrids absolutte stjerneindkøb inden denne sæson var den belgiske offensivspiller Eden Hazard, som den spanske kongeklub hentede i Chelsea for 100 millioner euro (745 millioner kr.) – et beløb, der kan stige betragteligt, hvis Hazard opnår et vist antal kampe og mål.

Men foreløbig har Eden Hazard ikke levet op til prisskiltet. Først var han skadet, og i de fire kampe, han nu har spillet, har han hverken scoret eller lavet målgivende afleveringer.

På Spillehallen får du underholdning I verdensklasse og det er gratis at oprette sig!

– Eden Hazard ved godt, at vi forventer mere af ham, sagde træner Zinédine Zidane tirsdag på et pressemøde forud for klubbens Champions League-kamp mod Club Brugge.

– Men lad os nu lige tage det roligt. Sæsonen er lige begyndt, og man må have en vis tålmodighed med spillere, der lige er kommet. Jeg er slet ikke bekymret. Det skal nok komme, sagde Real Madrids franske træner.

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

– Jeg behøver slet ikke fortæller ham, hvordan han skal spille. Han skal nok blive en succes her. Det er jeg slet ikke i tvivl om, sagde Zinédine Zidane.

– Vi får snart at se gode ting fra hans side. Hvis vi ser det allerede i morgen, er det fint.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top