The perfect guide to the casino

Dansker fortæller om Klopps telefonopkald i supermarkedet: Sådan endte jeg i Liverpool

Foto: Ritzau Scanpix



Den danske indkast-træner i Liverpool, Thomas Grønnemark, stod i supermarkedet, da Jürgen Klopp ringede.

Thomas Grønnemark hørte faktisk ikke i første omgang opkaldet fra Liverpool-manager Jürgen Klopp, da han stod i supermarkedet, fordi hans mobiltelefon var sat på lydløs.

– Jeg kunne se, at nogen havde ringet. Og jeg så, at det var et +44 nummer (Storbritanniens telefonkode, red.). Men jeg tænkte ikke over det i første omgang, fordi det kunen være svindlere. Men så hørte jeg på voicemail, at det var Jürgen Klopp, der havde ringet, fortæller Thomas Grønnemark til Liverpool Echo.

På Spillehallen får du underholdning I verdensklasse og det er gratis at oprette sig!

– Så prøvede jeg at ringe tilbage, men der blev ikke svaret. Så kørte vi hjem, og min telefon ringede i bilen. Min kone tog den og sagde: ‘Det er Jürgen’. Han fortalte så, at selvom klubben havde haft en god sæson i 2017/18, så følte de, at der var områder – nogle marginaler – hvor de kunne forbedre sig. Så jeg blev inviteret til Liverpool, siger Thomas Grønnemark.

Jürgen Klopp kendte til den danske indkast-ekspert, fordi han havde læst, at Thomas Grønnemark har verdensrekorden i indkast. Han har kastet 51 meter. Thomas Grønnemark træner flere klubber i Europa, og nu tager han også indimellem til Liverpool for at træne indkast med Mohamed Salah, Jordan henderson, Sadio Mané og alle de andre stjerner.

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

– Der er typisk mellem 40 og 60 indkast i en kamp, og de kan være vigtige. Der kan scores mål efter indkast, og kampe kan blive afgjort på grund af et indkast, som Thomas Grænnemark siger.

Og hans træning har en effekt.

– I 2017/18 var Liverpool nummer 18 ud af 20 Premier League-klubber på en liste over hold, der fik fat i bolden efter indkast. Sidste år var de nummer 1 med 68 procent. De var nummer 2 i Europa efter FC Midtjylland, som også er et hold, jeg træner i indkast, siger Thomas Grønnemark.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top