The perfect guide to the casino

Avis afslører: Zlatan kan ende på den anden side af jordkloden til nytår

Foto: Ritzau Scanpix



Zlatan Ibrahimovic kan komme til at fortsætte karrieren i Sydamerika, skriver spansk sportavis.

Argentinske Boca Juniors kan blive den næste destination for den svenske superstjerne, Zlatan Ibrahimovic.

Det skriver den spanske sportsavis AS.

På Spillehallen får du underholdning I verdensklasse og det er gratis at oprette sig!

Zlatan Ibrahimovic’ agent, Mino Raiola, har ifølge AS skruet et tilbud sammen over for den argentinske storklub, som de nu tygger på. Men både formand Daniel Angelici og sportsdirektør, Nicolas Burdisso, skal have sagt god for tilbuddet. Så nu er det op i høj grad op til Zlatan Ibrahimovic selv.

Den snart 38-årige Zlatan Ibrahimovic’ nuværende kontrakt med Los Angeles Galaxy udløber ved årsskiftet, og det er ifølge AS usandsynligt, at han forlænger den.

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

Zlatan Ibrahimovic har allerede sagt nej til et tilbud fra Qatar, der økonomisk var bedre end det, som Boca Juniors forventes at kunne tilbyde. Svenskeren vil efter sigende slutte sin karriere i en bedre liga og et land, der passer bedre til hans livsstil.

Hvis det lykkes for Boxa Juniors at få Zlatan Ibrahimovic i truppen, kommer han bl.a. til at spille sammen med den tidligere italienske verdensmester, Daniele de Rossi, der i mange år spillede for AS Roma. Også argentinske Carlos Tevez, der tidligere bl.a. har spillet for begge Manchester-klubber samt Juventus, spiller nu i Boca Juniors.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top