The perfect guide to the casino

Angrebsproblemer i Manchester United: Her er to mand på Solskjærs ønskeliste

Foto: Ritzau Scanpix



Ole Gunnar Solskjær har to mand på sin ønskeliste, når transfer-vinduet åbner til januar. Det er Mario Mandukic og Ousmane Dembélé.

Den britiske avis The Independent skriver, at Manchester Uniteds manager, Ole Gunnar Solskjær, har holdt møde med klubbens administrerende direktør, Ed Woodward. Her kom de frem til to angribere, som de vil forsøge at skrive kontrakt med, når transfervinduet åbner i januar.

Den ene er Ousmane Dembélé, der ikke har været decideret dårlig i FC Barcelona. Han har bare heller ikke været den succes, som FC Barcelona havde håbet, franskmanden ville blive, da de købte ham i Borussia Dortmund i sommeren 2017.

På Spillehallen får du underholdning I verdensklasse og det er gratis at oprette sig!

Han har samtidig haft svært ved at tilpasse sig både spillestilen og livsstilen i Barcelona.

Den nu 22-årige Ousmane Dembélé kostede i omegnen af en 100 millioner euro (745 millioner kroner), og The Independent mener at vide, at FC Barcelona vil have 100 millioner pund (845 millioner kroner) i overgangssum, hvis de skal sælge den franske verdensmester.

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

En billigere løsning er sandsynligvis Mario Mandzukic, som er 33 år, og som ikke er fast mand i Juventus. Den kroatiske VM-sølvvinder har kontrakt med Juventus til 2021, og han er på grund af sin alder ikke en langtidsholdbar løsning på angrebsproblemet.

Manchester United solgte i sommer den belgiske angriber, Romelu Lukaku, til Inter, og det lykkedes ikke at få en erstatning. Oven i købet er både Anthony Martial og Marcus Rashford i skrivende stund skadet.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top