The perfect guide to the casino

Husker du den grimme skilsmisse? Derfor blev FC Midtjylland-træner fyret af Ståle Solbakken

Foto: Ritzau Scanpix


FC Midtjyllands cheftræner Brian Priske har en fortid hos søndagens modstander fra FC København, og han kender Ståle Solbakken særdeles godt.

Brian Priske rykkede i 2016 til FC København, men han holdt blot i klubben i ét år, inden løverne med Ståle Solbakken i spidsen valgte at smide assistenttræneren på porten.

Skilsmissen var langt fra pæn, hvor Brian Priske langede ud efter FC København og Ståle Solbakken.

– For mig har det dog altid været afgørende, at jeg er 100 procent bag det, vi laver, og her har vi haft nogle uenigheder i forhold til min rolle og nogle faglige ting i hverdagen, og til sidst har kompromiserne været for mange og for store, sagde Brian Priske ifølge Herning Folkeblad i forbindelse med bruddet.

Læs også: Mulig transferbombe: Brøndby IF har fået tilbudt italiensk stjernespiller

Brian Priske står søndag ansigt til ansigt med Ståle Solbakken, når FC Midtjylland gæster Telia Parken i 3F Superligaen. Han tror på, at hans drenge trækker det længste strå. Det siger han til klubbens hjemmeside.

Til bold.dk sætter han også ord på opgøret:

– Det er nummer to mod nummer et, så det er et topopgør, og det er uden tvivl også en stor mundfuld og en stor opgave. Ikke kun for mig, men for hele holdet og staben. Det er en meget vanskelig opgave, så vi er nødt til at være topforberedte, siger Priske.

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top