The perfect guide to the casino

FC Luganos træner før braget i Parken: ‘Selvfølgelig skal FCK vinde kampen’

Foto: Ritzau Scanpix



Så er der ikke lang tid til, før kampen mellem FC København og FC Lugano kan skydes igang. Helt præcist klokken 18.55 er det, at det går løs.

Her er FC København kæmpe favoritter, til trods for, at man mangler Dame N’Doye og Jonas Wind. Luganos træner, Fabio Celestini, tror selvfølgelig på sit eget hold, men er godt klar over, at FCK er kæmpe favoritter, og bør vinde kampen.

– Vi var i fjerde seedningslag, så selvfølgelig skal FCK vinde kampen, og det tror jeg også, de vil komme aggressivt ud for. Men vi har spillet godt mod hold, der har presset os meget.

På Spillehallen får du underholdning I verdensklasse og det er gratis at oprette sig!

Til spørgsmålet, om Lugano så bare skal gå efter et uafgjort resultat i aften svarer han følgende.

– Det kommer an på, hvordan det kommer i hus. Jeg vil ikke sige til spillerne, at de skal spille for at få uafgjort, for vi spiller altid for at vinde. FCK er en enhed, og jeg kan ikke pege en enkelt spiller ud, der gør forskellen. Både offensivt og defensivt har de meget klare koncepter, så jeg vil sige, at kollektivet er deres største styrke. Jeg har stor tillid til mine spillere, og jeg ved, at vi kan gøre det godt.

Selvom Fabio Celestini giver favoritværdigheden til FCK, så er han altså sikker på, at hans hold vil gøre sit, for at skabe overraskelsen. Svaret får vi klokken 18.55, når kampen skydes i gang.

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

– Jeg har stor tillid til mine spillere, og jeg ved, at vi kan gøre det godt. Jeg forventer altid det samme af mit hold. Jeg vil se et hold, der viser mod og tør konkurrere. Vi skal gå på banen for at skabe noget og kæmpe for hinanden. Europa League er den næststørste europæiske turnering, og vi vil gøre alt, hvad vi kan, for at gøre en god figur.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top