The perfect guide to the casino

Vild statistik: Her slår FC Midtjylland Liverpool og alle andre hold i Europa

Foto: Ritzau Scanpix



FC Midtjylland har fået noget nær en perfekt sæsonstart, hvor det er blevet til otte sejre og en enkelt uafgjort.

Senest slog man Lyngby med 0-3 på udebane, og øgede dermed sit forspring ned til FC København, da de efter et nederlag til Hobro, er fire point efter klubben fra Herning. I Premier League har Liverpool maksimumpoint efter fem runder, og slog senest Newcastle med 3-1. Her har den danske indkast træner, Thomas Grønnemark, sat sine fodtryk i klubben.

På Spillehallen får du underholdning I verdensklasse og det er gratis at oprette sig!

Analytiker og journalist for Tifo Football, Ben Jacobs, afslører nu, at Liverpool i den grad har forbedret sig på den del af spillet. Liverpool er simpelthen blevet det næstbedste hold til indkast, i den analyse som Ben Jacobs har foretaget.

– Et succesfuldt indkast er egentlig blot et, hvor man fastholder boldbesiddelsen, og nøgleevnen er at erobre bolden under pres. Premier Leagues gennemsnit for ‘fasholde boldbesiddelsen under pres’ er overraskende nok kun 48,6 procent, hvilket gør den til den dårligste liga i denne kategori blandt Europas fem store ligaer – der heller ikke kan udvise imponerende tal’. Statistisk set er Liverpool Europas næstbedste til indkast, lyder det fra Ben Jacobs.

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

Og hvor kommer FC Midtjylland så ind i den her sag. Det danske mandskab er simpelthen det bedste hold i Europa, når det kommer til statistikken omkring indkast. Det kan derfor ikke være helt tilfældigt, da Thomas Grønnemark før hans job i Liverpool, hjalp FC Midtjylland med at forbedre deres indkast. I hans tid i Liverpool har han såmænd forbedret deres statistik, med mere end 50 procent.

– Liverpool fastholdt boldbesiddelse fra indkast under pres 68,4 procent af tiden sidste sæson, kun overgået af de dobbelte danske mestre fra FC Midtjylland med 70,2 procent. Det er intet tilfælde, at begge klubber har den samme indkast-træner, Thomas Grønnemark, skriver Ben Jacobs.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top