The perfect guide to the casino

Daniel Wass’ eks-boss ikke i tvivl: Jeg blev fyret, fordi jeg havde for stor succes

Foto: Ritzau Scanpix



Valencias nu fyrede træner, Marcelino er sikker på, at succesen i den spanske pokalturnering kostede ham jobbet.

Valencias ejer, Peter Lim, valgte onsdag at fyre træner Marcelino. Og Marcelino er slet ikke i tvivl. Han blev fyret, fordi holdet havde for stor succes i pokalturneringen i sidste sæson, som klubben vandt.

– Spillerne ville gerne vinde poklaturneringen, fansene ville gerne vinde den. Men ledelsen var ikke begejstret over, at vi brugte så mange kræfter på pokalturneringen. Vi fik – både direkte og indirekte – besked på at nedprioritere turneringen, siger Marcelino ifølge spanske SPORT.

På Spillehallen får du underholdning I verdensklasse og det er gratis at oprette sig!

Marcelino fik aldrig en lykønskning fra Peter Lim for, at Valencia havde vundet pokalturneringen.

– Da han tog på ferie i Singapore, fik jeg en sms, hvor han ønskede tillykke med, at vi kvalificerede os til Champions League. Han nævnte intet om sejren i pokalturneringen. Men vi kan da ikke gå på banen for ikke at vinde, siger Marcelino.

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

Valencia slog i sidste sæsons pokalfinale FC Barcelona 2-1. Det var første gang i fem år, FC Barcelona ikke vandt turneringen.

Marcelino blev fyret efter tre kampe i denne sæson, hvor Valencia med danske Daniel Wass på holdet har vundet en, spillet en uafgjort og tabt en kamp.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top