The perfect guide to the casino

Vred Zlatan efter nederlag i MLS: ‘Det her er en joke – en stor joke’

Foto: Ritzau Scanpix



Zlatan Ibrahimovic langede ud efter ligaen efter nederlag med Los Angeles Galaxy ude mod Colorado Rapids.

Los Angeles Galaxy tabte natten til torsdag (dansk tid) 1-2 ude mod Colorado Rapids, men det, der mest vil blive husket, var måden, det skete på.

Indtil det 79. minut havde kampen været stort set begivenhedsløs. Så fik Colorado Rapids straffe, som de scorede på, Los Angeles Aztecs udlignede, men Colorado Rapids kom foran igen og holdt føringen kampen ud – selvom den sluttede med en 12 minutter lang tillægstid.

På Spillehallen får du underholdning I verdensklasse og det er gratis at oprette sig!

– Afslutningen var det rene kaos. De scorede, vi scorede, de scorede igen, og vi burde have scoret igen, sagde en vred Zlatan Ibrahimovic efter kampen ifølge svenske Expressen.

Mest af alt rettede hans vrede sig dog med den amerikanske liga, MLS, som spiller liga-kampe, selvom der er masser af landskampe. Resultatet er, at liga-holdene må stille med reserver.

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

– Og vi har flere landsholdsspillere end andre, så vi bliver hårdere ramt. Nogle spillere er her ikke, og andre har spillet to kampe på to dage. Det er jo en joke – en stor joke, sagde den 37-årige svenske stjerneangriber.

– De forventer, at de spillere skal komme her og vise publikum, hvad de kan. Det er godt nok svært. Hvorfor holder ligaen ikke pause, når der er landskampe? Det er ikke noget, vi kan gøre noget ved nu. Men det bør MLS gøre i fremtiden, tordnede Zlatan Ibrahimovic.

Los Angeles Galaxy kæmper i øjeblikket hårdt for at komme med i slutspillet i årets MLS.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top