The perfect guide to the casino

AGF tæt på pokal-fadæse på Ærø: ‘Jeg havde blodsmag i munden’

Foto: Ritzau Scanpix



AGF dansede med pokal-døden, da holdet var bagud 0-2 på Ærø til Marstal/Rise, indrømmer cheftræner David Nielsen.

AGFs mulighed for at kvalificere sig til Europa via pokalturneringen var nær glippet allerede i første kamp, da den aarhusianske storklub var på besøg på Ærø for at møde Marstal/Rise fra Fynsserien – også kendt som Albaniserien.

Øboerne førte 2-0, inden det lykkedes for AGF at få udlignet til 2-2 og fremtvunget forlænget spilletid, som Superliga-klubben vandt 4-0.

På Spillehallen får du underholdning I verdensklasse og det er gratis at oprette sig!

Træner David Nielsen gav efter kampen et bud til AGFs tv-station på, hvorfor det skulle ende med at blive så svært.

– Det skulle det, fordi vi gjorde det svært for os selv. De har to dødbolde, som de scorer på, og så bliver det svært. I første halvleg har vi for dårlig kvalitet i vores angrebsspil, men fra det øjeblik, hvor de scorer til 2-0, og vi danser med døden, er der nogle spillere, som virkelig stepper op, sagde David Nielsen.

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

. Der er det ligegyldigt, om du er et Superliga-hold, eller hvad du er, når du er bagud 0-2 og har alle tankerne i hovedet. Der gør vi det godt og kører den hjem, sagde AGF.-træneren, der erkendte, at det var på et hængende hår, at den aarhusianske storklub – der tidligere har vundet pokalturneringen ni gange – overhovedet gik videre.

– Jeg stod derude med blodsmag i munden, så det var en lidt hårdere aften, end vi havde tænkt, at det skulle være her på Ærø, hvor folk ellers er ekstremt hyggelige og søde. sagde David Nielsen

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top